Ekologická likvidace vozidel Smečno

ZDARMA a bez starostí

Postaráme se ekologickou likvidaci vozidla v Smečně. Zajistíme bezplatný odvoz vozidla nebo autovraku. Ať už se jedná o plně funkční vozidlo, auto po havárii nebo dlouhodobě nepojízdný vrak. Jsme připraveni řešit jakoukoliv situaci. Zdarma vystavíme potvrzení o ekologické likvidaci přímo při předání vozu. Stačí nám jen zavolat a my to zařídíme.

ekologicka-likvidace-vozidla

Naše nabídka likvidace vozidel a autovraků

V Smečně zajistíme ekologickou likvidaci vašeho vozidla v souladu se všemi platnými právními předpisy. Samozřejmostí je vystavení protokolu o likvidaci, který je nezbytný pro odhlášení vozidla z evidence.

ZDARMA odtah vozidla určeného k likvidaci

ZDARMA řešení byrokracie spojené s likvidací

ZDARMA protokol o ekologické likvidaci vozidla

Jak funguje Ekologická likvidace vozidel Smečno

Od roku 2011 se každoročně staráme o ekologickou likvidaci tisíců vozů a vraků z celého území České republiky. Zásadně dodržujeme všechny zákonné postupy. Působíme nejen v Praze, ale ve Středočeském a Západočeském kraji. Obracejí se na nás i zákazníci z Smečna a dalších městech, kde se staráme o likvidaci vozidel. Proto jsme tu pro vás. Pro další informace nás neváhejte kontaktovat na čísle +420 728 069 518.

Naším cílem je převzít všechny vaše starosti spojené s povinnou ekologickou likvidací vozidla. U nás nemusíte mít obavy z toho, že by váš autovrak skončil na nelegálním smetišti a způsobil by vám v budoucnu problémy. Můžete se spolehnout na to, že vaše vozidlo bude zlikvidováno v souladu s platnými právními předpisy.

odtah autovraku k ekologické likvidaci

Ekologická likvidace vozidel Smečno, co potřebujete vědět

Ano, naše služby jsou absolutně zdarma. Nebudeme vám účtovat za odtah vozidla, ani za vystavení protokolu o ekologické likvidaci. Přijedeme k vám, vozidlo si naložíme, vyřídíme s vámi potřebné formality a zase odjíždíme. Vy s tím nemáte žádné starosti ani výdaje.

Pro bezproblémovou ekologickou likvidaci vozidla u nás budete potřebovat tři základní dokumenty:

  1. Občanský průkaz nebo Výpis z obchodního rejstříku
  2. Velký technický průkaz
  3. Pouze v případě, pokud nejste majitel vozu nebo chcete svěřit předání vozu někomu jinému. Potřebujete plnou moc – tu nemusíte ověřovat.

Na základě těchto dokumentů jsme schopni provést ekologickou likvidaci vašeho vozidla a vydáme vám potvrzení o ekologické likvidaci, které budete potřebovat pro odhlášení vozidla z registru motorových vozidel.

Ekologická likvidace vozidel Smečno má několik kroků, které by měly být provedeny profesionálně a odpovědně. Zde je zjednodušený postup:

  1. Zavolejte nám nebo nás kontaktujte online – můžete nás kontaktovat prostřednictvím našeho telefonního čísla +420 728 069 518 nebo vyplnit kontaktní formulář. Domluvíme se na vhodném čase a místě pro odtah vašeho vozidla.
  2. Vyřízení nezbytných formalit – při předání vozidla od vás potřebujeme dokumenty, včetně občanského průkazu, velkého technického průkazu a v případě, že nejste majitelem vozu, plnou moc.
  3. Potvrzení o ekologické likvidaci: Posíláme do 5 dní poštou nebo vám ho můžeme vystavit předem a předat při předávce vozu.
  4. Demontáž a recyklace: Vůz je pak rozebrán na jednotlivé součásti, které jsou následně tříděny a odeslány k recyklaci. To zahrnuje kovy, plastové díly a další materiály, které lze znovu použít.

Jsme zde, abychom vám pomohli s ekologickou likvidací vozidla bez starostí a stresu.

Potřebné dokumenty ke stažení

Potřebujete ekologicky zlikvidovat váš vůz?

Kontaktujte nás a domluvíme si termín, kdy si u vás vozidlo vyzvedneme v Smečně a okolí.